Properties of Fresh and Hardened Concrete Containing Supplementary Cementitious Materials / Nejlevnější knihy
Properties of Fresh and Hardened Concrete Containing Supplementary Cementitious Materials

Kód: 18258018

Properties of Fresh and Hardened Concrete Containing Supplementary Cementitious Materials

Autor Nele De Belie, Marios Soutsos, Elke Gruyaert

This volume represents the current knowledge on the effect of SCMs (slag, fly ash, silica fume, limestone powder, metakaolin, natural pozzolans, rice husk ash, special SCMs, ternary blends) on the properties of fresh and hardened ... celý popis

4437


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Properties of Fresh and Hardened Concrete Containing Supplementary Cementitious Materials

Nákupem získáte 444 bodů

Anotace knihy

This volume represents the current knowledge on the effect of SCMs (slag, fly ash, silica fume, limestone powder, metakaolin, natural pozzolans, rice husk ash, special SCMs, ternary blends) on the properties of fresh and hardened concrete (e.g. early strength development, workability, shrinkage) and curing requirements. Other topics treated in the book are postblending vs preblending, implications of SCM variability, interaction between SCM and commonly used admixtures (e.g. superplasticizers, air entrainers).

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Materials science

4437

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: