Technologie culinaire - 1re et Term Bac Pro Cuisine Livre de l'élève / Nejlevnější knihy
Technologie culinaire - 1re et Term Bac Pro Cuisine Livre de l'élève

Kód: 33959078

Technologie culinaire - 1re et Term Bac Pro Cuisine Livre de l'élève

Autor Thierry Chusseau, Sébastien Deschênes, Michael Dos Santos, Julien Fourquie, Marie-Line Périllat-Mercerot

Cet ouvrage, conforme au nouveau référentiel Bac Pro Cuisine, propose une découverte active de la technologie culinaire.Structure d'un chapitre : • Une mise en situation professionnelle concrète pour susciter l'intérêt des élèves. ... celý popis

691

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Technologie culinaire - 1re et Term Bac Pro Cuisine Livre de l'élève

Nákupem získáte 69 bodů

Anotace knihy

Cet ouvrage, conforme au nouveau référentiel Bac Pro Cuisine, propose une découverte active de la technologie culinaire.Structure d'un chapitre : • Une mise en situation professionnelle concrète pour susciter l'intérêt des élèves. • Des activités pour travailler les notions de façon active en les reliant aux compétences. • Une partie " Pour aller plus loin " permettant, à travers un cas pratique, de revoir et d'approfondir les notions du chapitre. • La partie " Faire le bilan " propose une synthèse rédigée. • Des fiches régions et pays offrent un panorama de la cuisine française et mondiale.• Un lexique et des exercices permettent de travailler l'anglais professionnel.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině SCOLAIRE Manuels scolaires Secondaire Technique et professionnel Lycée professionnel, Bac professionnel (4e/3e technologique, CAP, BEP...)

691



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: