Technologie culinaire - 1re et Term Bac Pro Cuisine - Livre du Professeur / Nejlevnější knihy
Technologie culinaire - 1re et Term Bac Pro Cuisine - Livre du Professeur

Kód: 33959079

Technologie culinaire - 1re et Term Bac Pro Cuisine - Livre du Professeur

Autor Thierry Chusseau, Sébastien Deschênes, Michael Dos Santos, Julien Fourquie, Marie-Line Périllat-Mercerot

Le livre du professeur propose les corrigés de toutes les applications.

633

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Technologie culinaire - 1re et Term Bac Pro Cuisine - Livre du Professeur

Nákupem získáte 63 bodů

Anotace knihy

Le livre du professeur propose les corrigés de toutes les applications.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině SCOLAIRE Manuels scolaires Secondaire Technique et professionnel Lycée professionnel, Bac professionnel (4e/3e technologique, CAP, BEP...)

633



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: