Kód: 33958834
Cet ouvrage, conforme au nouveau référentiel Bac Pro propose une découverte active de la technologie culinaire.L'ouvrage présente les bases de la technologie culinaire.
604 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 60 bodů
Cet ouvrage, conforme au nouveau référentiel Bac Pro propose une découverte active de la technologie culinaire.L'ouvrage présente les bases de la technologie culinaire.
Zařazení knihy Knihy ve francouzštině SCOLAIRE Manuels scolaires Secondaire Technique et professionnel Lycée professionnel, Bac professionnel (4e/3e technologique, CAP, BEP...)
604 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )