Technologie culinaire 2e Bac Pro Cuisine Livre de l'élève / Nejlevnější knihy
Technologie culinaire 2e Bac Pro Cuisine Livre de l'élève

Kód: 33958834

Technologie culinaire 2e Bac Pro Cuisine Livre de l'élève

Autor Edouard Braun, Sébastien Deschênes, Michael Dos Santos, Cécile Erb, Sébastien Guillaume, Ginette Kirchmeyer, Fredéric Leichtnam, Benoît Levent

Cet ouvrage, conforme au nouveau référentiel Bac Pro propose une découverte active de la technologie culinaire.L'ouvrage présente les bases de la technologie culinaire.

604

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Technologie culinaire 2e Bac Pro Cuisine Livre de l'élève

Nákupem získáte 60 bodů

Anotace knihy

Cet ouvrage, conforme au nouveau référentiel Bac Pro propose une découverte active de la technologie culinaire.L'ouvrage présente les bases de la technologie culinaire.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině SCOLAIRE Manuels scolaires Secondaire Technique et professionnel Lycée professionnel, Bac professionnel (4e/3e technologique, CAP, BEP...)

604

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: