The Art & Science of Foodpairing / Nejlevnější knihy
The Art & Science of Foodpairing

Kód: 18175807

The Art & Science of Foodpairing

Autor Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick

Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the ... celý popis

980


Skladem v malém množství
Odesíláme do 24 hodin

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize The Art & Science of Foodpairing

Nákupem získáte 98 bodů

Anotace knihy

Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food.

This book explains why the food combinations we know and love work so well together and opens up a whole new world of delicious pairings.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

980

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: