Kód: 24282643
Trends in Food Engineering presents a wide vision of food engineering, with an emphasis on topics vital to the food industry today. The first section deals with physical and sensory properties of food. The emphasis in these chapte ... celý popis
2277 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 228 bodů
Trends in Food Engineering presents a wide vision of food engineering, with an emphasis on topics vital to the food industry today. The first section deals with physical and sensory properties of food. The emphasis in these chapters is on structure-functio
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
2277 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )