Unconventional Functional Fermented Beverages / Nejlevnější knihy
Unconventional Functional Fermented Beverages

Kód: 46011363

Unconventional Functional Fermented Beverages

Autor Carlos Ricardo Soccol, Satinder Kaur Brar, Gilberto Vinicius de Melo Pereira, Luciana Porto de Souza Vandenberghe

Unconventional Functional Fermented Beverages: Practices and Technologies addresses the technological and functional aspects of fermented beverages that are being produced and consumed around the world. A wide array of unconventio ... celý popis

4675


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Unconventional Functional Fermented Beverages

Nákupem získáte 468 bodů

Anotace knihy

Unconventional Functional Fermented Beverages: Practices and Technologies addresses the technological and functional aspects of fermented beverages that are being produced and consumed around the world. A wide array of unconventional, unique beverages are covered, from new, non-dairy kefir products, to coffee, honey, and coconut-based beverages, exploring a huge variety of non-alcoholic fermented drinks. It investigates the scientific principles behind each of these beverages and covers manufacturing methods and new technologies, as well as health and safety in the manufacture of fermented beverages. Unconventional Functional Fermented Beverages: Practices and Technologies offers practical guidance to beverage producers as well as novel, academic material for functional food scientists and technologists. Covers the production of functional fermented beverages, especially unique and unconventional drinksExplores fermentation technologies, including safe production and manufacturing of fermented beveragesReviews beverages produced around the world and brings together an international team of authors, offering a truly global perspective

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4675



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: