Verrines / Nejlevnější knihy
Verrines

Kód: 34541802

Verrines

Autor Lucchini, Miceli

Du simple repas au cocktail mondain, la verrine s'est imposée en quelques années dans le monde de la gastronomie. Initialement conçu pour être une mise en bouche, ce mode de présentation culinaire dans un verre ou un récipient tra ... celý popis

116

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Verrines

Nákupem získáte 12 bodů

Anotace knihy

Du simple repas au cocktail mondain, la verrine s'est imposée en quelques années dans le monde de la gastronomie. Initialement conçu pour être une mise en bouche, ce mode de présentation culinaire dans un verre ou un récipient transparent est désormais devenu un art de la table pour tous types de menus. Dans cet ouvrage, vous trouverez ainsi des verrines exotiques qui s'inspirent des plats traditionnels de divers horizons. Des verrines éclectiques qui vous feront voyager à travers les continents et les pays pour rencontrer des mets et spécialités aux saveurs originales et variées.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině PRATIQUES Cuisine, gastronomie Cuisine actuelle et tendances

116



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: