Winemaking / Nejlevnější knihy
Winemaking

Kód: 06796238

Winemaking

Autor Ellen M. Harkness, Sally J. Linton, Richard P. Vine

Over the past several decades, consumer interest in the fine vintage wines produced by small "boutique" vintners across the United States has grown to rival that of many European estates. This attention continues to intensify, esp ... celý popis

6542


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Winemaking

Nákupem získáte 654 bodů

Anotace knihy

Over the past several decades, consumer interest in the fine vintage wines produced by small "boutique" vintners across the United States has grown to rival that of many European estates. This attention continues to intensify, especially for the truly good wines that are reasonably priced. Consumers are, however, unforgiving especially wine enthusiasts. Second-class wines do not succeed just because a vintner is new. The methods and controls essential to vintners in the production and marketing of top-grade wines have advanced. This second edition of Winemaking has updated and, in some cases, completely revised the material associated with these disciplines. Fine wine is much like other art forms, as it is the infinite variability of factors pertaining to the subject that renders it so complex-and able to attract buyer's attention. Hundreds of different vine varieties are cultivated around the world, and no doubt an even greater number of fruit and berry cultivars. Andwith the addition of such factors as terroir (soil and climate attributes) changing every vintage season, varied vineyard cultivation and harvesting techniques, advancing production technology, dynamic markets, and overall operational philosophy, one can easily understand the enormous breadth and depth of variation that exists. This diversity generates an unimaginable number of different wine possibilities.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6542

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: