X-Ray Absorption - Principles Application Techniques of Exafs Sexafs and Xanes / Nejlevnější knihy
X-Ray Absorption - Principles Application Techniques of Exafs Sexafs and Xanes

Kód: 04459273

X-Ray Absorption - Principles Application Techniques of Exafs Sexafs and Xanes

Autor D C Koningsberger

Describes several specific spectrometric techniques that are very useful in elucidating the fundamental nature of matter: EXAFS--Extended X-Ray Absorption of Fine Structure; SEXAFS--which is EXAFS applied to Surface Phenomena; and ... celý popis

13452


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize X-Ray Absorption - Principles Application Techniques of Exafs Sexafs and Xanes

Nákupem získáte 1345 bodů

Anotace knihy

Describes several specific spectrometric techniques that are very useful in elucidating the fundamental nature of matter: EXAFS--Extended X-Ray Absorption of Fine Structure; SEXAFS--which is EXAFS applied to Surface Phenomena; and XANES--X-Ray Absorption Near Edge Structures. Articles explain the phenomena and describe examples of X-ray absorption applications in several fields, including chemistry, biochemistry, catalysis, amorphous and liquid systems, synchrotron radiation, and surface phenomena. Contributors explain the underlying theory, how to set up X-ray absorption experiments, and how to analyze the details of the resulting spectra. This volume will be of particular interest to physicists, chemists, biologists, and materials scientists.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Analytical chemistry

13452

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: