Food Proteomics / Nejlevnější knihy
Food Proteomics

Kód: 37086590

Food Proteomics

Autor Jose Lorenzo, Maria Pedrouso, Daniel Ruiz

Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives addresses many of the food proteomic issues in the industry today. Food proteomics continues to be an emerging field becoming increasingly impor ... celý popis

4571


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Proteomics

Nákupem získáte 457 bodů

Anotace knihy

Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives addresses many of the food proteomic issues in the industry today. Food proteomics continues to be an emerging field becoming increasingly important in product innovation, food safety, food quality, and health. The book is divided into sections describing the role of proteomics in the field of food science as well as the conceptual background methodological aspects and bioinformatic tools employed in the field. It describes proteomic studies collected from the most relevant animal and vegetables species in food production and discusses important food challenges from a proteomic point of view. This is an essential and practical reference that provides analytical tools to help introduce technical innovations in the food industry with the latest scientific information useful and accessible to new researchers in the field as well as advanced. Includes precise proteomic information on a specific category Provides proteomic studies of the most common vegetable and animal species Presents proteomic methodologies including bioinformatics for effective analysis in food science Discusses food challenges such as allergens, authentication, and food safety

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Biochemical engineering Biotechnology

4571

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: