Polyphenols, Wine and Health / Nejlevnější knihy
Polyphenols, Wine and Health

Kód: 02106155

Polyphenols, Wine and Health

Autor Cathérine Ch, Joseph Vercauteren, R. Verpoorte

In this book, the effect of nutritional habits and wine consumption on ageing and the main degenerative diseases (cardiovascular, cancer, Alzheimer's, etc.) are considered through the most relevant epidemiological and pharmacologi ... celý popis

4463


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Polyphenols, Wine and Health

Nákupem získáte 446 bodů

Anotace knihy

In this book, the effect of nutritional habits and wine consumption on ageing and the main degenerative diseases (cardiovascular, cancer, Alzheimer's, etc.) are considered through the most relevant epidemiological and pharmacological studies. Newly isolated wine polyphenols and tannins are presented and their structures and in vitro biological properties are discussed that could strongly support the hypotheses that those molecules could insure beneficial health effects. This book will be of particular interest to people involved in problems of public health, but also in the wine industry or in wine making, as well as to physicians who are concerned by the difficult question of ageing and its related chronic diseases.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

4463

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: